TipTop Babberich

TipTop Babberich is een carwash en truckwash in één. Wij bevinden ons vlak naast de A12 en Truckstop Transito. De wasstraat is geschikt voor vrachtwagens, bussen, busjes, campers, caravans en personenauto’s. Omdat deze naast een tankstation van Kuster Olie is gelegen vindt u hier de totaalservice voor iedere chauffeur. Kwaliteit staat bij ons voorop en onze medewerkers zetten graag een stap extra om uw voertuig TipTop schoon te maken. Zo kunnen onze klanten gebruik maken van de uitgebreide tankshop en genieten van een kop koffie en/of een snack in onze wachtruimte.

Onze wasstraat is populair bij chauffeurs uit het hele land en bedrijven uit de omgeving van Babberich, Duiven, Zevenaar, Didam, ‘s-Heerenberg en het Duitse Emmerik.

Lees hieronder meer over de truckwash en carwash faciliteiten op onze locatie in Babberich.

Babberich
TipTop Car- en Truckcleaning BV
Transito 11
6909 DA Babberich

T (0316) – 74 00 00
E Info@tiptopgroep.nl

 

Vanuit Babberich, Duiven, Zevenaar, Didam, ‘s-Heerenberg en omgeving zeer makkelijk bereikbaar!

Truckwash Babberich

Onze truckwash in Babberich staat bekend om het leveren van kwaliteit. Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces, zo verzorgen wij de volledige voorwas van uw voertuig. De moeilijk bereikbare plekken zoals velgen, wielkassen, onderkant of spoilers worden zo ook weer TipTop schoon.

Naast de mogelijkheid om verschillende vrachtwagens, trailers (ook LZV’s) en bussen te wassen is de wasstraat ook geschikt voor het laten wassen van caravan’s en campers. Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes of schotels. Indien het risico op schade te groot is zorgen wij voor een extra goede wasbeurt met de hand. Dit is vaak het makkelijkst te beoordelen wanneer wij het zien. Komt u daarvoor dus even met uw caravan of camper naar onze wasstraat.

Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces zodat u rustig van een kopje koffie of snack kunt genieten. De koffie is dan uiteraard gratis!

Veel van onze klanten zijn (transport) bedrijven uit de regio, hiermee hebben wij afspraken voor het wassen op rekening. Hiervoor kunt u nu direct een TipTop Waspas Zakelijk aanvragen, bekijkt u hier meer informatie.

Truckwash Babberich, Zevenaar, Didam, Duiven en omgeving

Carwash Babberich

Het wassen van uw auto of bedrijfswagen is bij TipTop een VIP-treatment. Bij onze wasstraat in Babberich wordt uw auto extern volledig met de hand gewassen.

Terwijl u geniet van een kopje koffie zijn onze medewerkers druk met uw auto. De velgen en andere lastig bereikbare plekken worden extra grondig aangepakt. Onze vakkundige medewerkers wassen uw auto met de hand zodat er niets overgeslagen wordt. Iedere auto wordt afgespoeld met osmose-water voor vlekvrij opdrogen, uw auto ziet er weer als nieuw uit!

Kom langs en laat uw auto wassen bij onze wasstraat in Babberich!

Carwash Babberich - Wassen van vrachtwagens, campers en auto's