TipTop Borculo

Bij TipTop Car- en Truckwash Borculo kunt u terecht voor het wassen van personen- en bedrijfsauto’s in alle formaten. De wasstraat is geschikt voor onder andere vrachtwagens, bussen, personenauto’s, bestelbusjes, caravans en campers. De behandeling in de wasstraat is bij ons nog een VIP-treatment waarbij een TipTop resultaat voorop staat.

De kwaliteit van het wassen wordt gewaarborgd door goed opgeleid personeel. Terwijl wij uw voertuig wassen kunt u gebruikmaken van de ruime kantine waar ook koffie en snacks verkrijgbaar zijn. Een gratis bak koffie staat daarbij altijd voor u klaar!

Door diverse klanten uit de omgeving van Borculo worden wij regelmatig bezocht. Zakelijke klanten kunnen hier op rekening wassen met een TipTop Waspas Zakelijk. Meer informatie hierover vindt u hier.

Wij zien u graag bij onze wasstraat in Borculo!

Borculo
TipTop Car- en Truckcleaning BV
Jonkerspad 7
7271 LC Borculo

T (0545) 25 22 60
F (0545) 25 22 61
E Info@tiptopgroep.nl

 

Truckwash Borculo

Veel bedrijven uit de regio maken gebruik van de wasstraat in Borculo. U kunt hier niet alleen verschillende truckcombinaties grondig laten wassen, onze wasstraat is onder andere ook geschikt voor bussen, caravans en campers met of zonder aanhangwagen.

Wij staan bekend om het leveren van service en kwaliteit en zullen u dit iedere wasbeurt laten zien. Onze deskundige medewerkers zorgen er voor dat alle lastig bereikbare plekken schoon worden zodat uw voertuig TipTop de wasstraat verlaat! Chauffeurs kunnen zich eventueel opfrissen bij onze truckwash, een douche en kantine is beschikbaar. Dit terwijl wij de vrachtwagen extern reinigen!

Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes of schotels. Indien het risico op schade bij machinaal wassen te groot is zorgen wij voor een extra goede wasbeurt met de hand. Dit is vaak het makkelijkst te beoordelen wanneer wij het zien. Komt u daarvoor dus even met uw caravan of camper naar onze wasstraat in Borculo.

 

Truckwash Borculo, Lochem, Ruurlo, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Groenlo

Carwash Borculo

Ook personenauto’s en kleinere bedrijfswagens krijgen bij TipTop Borculo een ware VIP-Treatment, uw auto wordt namelijk volledig met de hand gewassen.

Onze medewerkers van de wasstraat in Borculo zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal TipTop schoon wordt. Geen plekje blijft smerig doordat we alles met de hand wassen. Deze wasstraat is daarnaast geschikt voor het wassen van auto inclusief caravan of aanhanger. U kan het zo gek niet bedenken, allerlei voertuigen zijn al gewassen in onze wasstraat. Denk bijvoorbeeld aan trekkers, oldtimers of zelfs een boot.

Laat uw auto volledig onder handen nemen door het vakkundige personeel van TipTop Car- en Truckwash Borculo!