TipTop Doetinchem

Bij de car- en truckwash van Doetinchem kunt u ieder voertuig laten wassen tegen aantrekkelijke prijzen. Hier beschikken wij over een 30 meter lange auto wasstraat en twee truckwash banen. Onze medewerkers zorgen hier altijd voor een volledige voorwas. Wilt u liever zelf uw auto wassen? Onze wasboxen en stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend.

Als enige truckwash in Doetinchem en omstreken kunt u ook bij ons terecht voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas.

Tijdens het wassen kunt u bovendien gebruikmaken van de broodjeszaak of onze kantine.

Wij zien u graag bij onze wasstraat in Doetinchem!

Doetinchem
TipTop Car- en Truckcleaning BV
Braamtseweg 10
7007 CK Doetinchem

T (0314) – 35 44 45
E Info@tiptopgroep.nl

Op onze locatie in Doetinchem verwelkomen we ook vaak bezoekers uit omliggende plaatsen zoals Terborg, Zelhem, Ulft, Wehl, Doesburg en Aalten. Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps.

Truckwash Doetinchem

TipTop truckwash Doetinchem heeft twee banen en wordt bemand door vakkundig personeel. Onder onze klanten staan we er om bekend vrachtwagens TipTop te behandelen en een prachtig wasresultaat te leveren. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om op rekening uw voertuigen te laten wassen, meer informatie vindt u hierover onder TipTop Waspas Zakelijk.

Ieder voertuig krijgt bij ons de nodige aandacht, extra aandacht wordt er tijdens de voorwas besteed aan de velgen en andere lastig bereikbare plekken. Het met de hand wassen en afspuiten van het voertuig zorgt voor het beste wasresultaat! De volledig computer gestuurde wasinstallatie neemt het daarna over om de oppervlakten nogmaals goed te reinigen. Door het gebruik van osmose water zorgen wij voor een vlekvrije opdroging waardoor uw vrachtwagen weer TipTop schoon is.

Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes of schotels. Indien het risico op schade te groot is zorgen wij voor een extra goede wasbeurt met de hand. Dit is vaak het makkelijkst te beoordelen wanneer wij het zien. Komt u daarvoor dus even met uw caravan of camper naar onze wasstraat.

Truckwash Doetinchem - Wasstraat voor vrachtwagens in Doetinchem

Carwash Doetinchem

Voor het wassen van auto’s en busjes bieden wij met onze autowasstraat in Doetinchem een snelle en vakkundige wasbeurt tegen een scherp tarief. Nadat onze medewerkers de velgen en onderkant volledig hebben afgespoten, zorgt de wasstraat voor het grove werk. U rijdt of laat uw auto in een railing van de 30 meter lange ketting wasstraat rijden, de machine doet de rest.

De borstels zijn van foam en textiel lappen. Deze zorgen voor krasvrij wassen van uw auto en een uitstekend wasresultaat. Ons personeel verzorgt de voorwas en begeleidt u op de band indien u dit wenst. In ongeveer 7 minuten is uw auto weer TipTop!

Wilt u uw auto zelf wassen? Dan kunt u in Doetinchem gebruikmaken van de ruime wasboxen. Deze boxen zijn ’s avonds verlicht en voorzien van warm water.

Profiteer ook van extra voordelige tarieven met de TipTop Waspas. Deze kunt u hier zowel zakelijk als privé aanvragen.