TipTop Groenlo

Bij TipTop Groenlo kunt u ieder voertuig laten wassen tegen aantrekkelijke prijzen. Hier beschikken wij over een volautomatische kettingwassttraat van 30 meter met extra zachte textiel borstels. Wilt u liever zelf uw auto wassen? Onze vijf wasboxen en zes stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas.

Ook voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten kunt u bij ons in Groenlo terecht. Hier beschikken we over twee truckwash banen. Tijdens het wassen kunt u gebruikmaken van onze wachtruimte voorzien van warme dranken. Ook beschikken wij over een douchefaciliteit voor de chauffeur die zijn truck bij ons laat wassen.

Op hetzelfde terrein is ook Kuster Energy Point gevestigd. Hier kunt u niet alleen voordelig tanken, maar ook genieten in een gezellige ambiance van een kopje koffie of een lekker gezond broodje/snack.

Wij zien u graag bij onze wasstraat in Groenlo.

TipTop Car- en Truckcleaning BV
Noordgang 8a
7141 JP Groenlo
T (0314) – 35 44 45
E info@tiptopgroep.nl

Wij verwelkomen u graag op een van onze TipTop locaties, waar we met veel plezier en passie uw voertuig wassen voor een glanzend resultaat.

Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps.

Truckwash Groenlo

TipTop truckwash Groenlo beschikt over twee banen waar met veel passie en energie uw voertuig op een deskundige wijze snel wordt gewassen. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om op rekening uw voertuigen te laten wassen, meer informatie vindt u hierover onder de TipTop Waspas Zakelijk.

Ieder voertuig krijgt bij ons de nodige aandacht, extra aandacht wordt er tijdens de voorwas besteed aan de velgen en andere lastig bereikbare plekken. Het met de hand wassen en afspuiten van het voertuig zorgt voor het beste was resultaat. De volledig computer gestuurde wasinstallatie neemt het daarna over om de oppervlakten nogmaals goed te reinigen. Door het gebruik van osmose water zorgen wij voor een vlekvrije opdroging waardoor uw vrachtwagen weer TipTop schoon is.

Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes of schotels. Indien het risico op schade te groot is zorgen wij voor een extra goede wasbeurt met de hand. Dit is vaak het makkelijkst te beoordelen wanneer wij het zien. Komt u daarvoor dus even met uw caravan of camper naar onze wasstraat.

 

 

Carwash Groenlo

Voor het wassen van auto’s en busjes bieden wij met onze autowasstraat in Groenlo een snelle en vakkundige wasbeurt tegen een scherp tarief. U rijdt of laat uw auto op de kettingbaan rijden, de machine doet de rest.

De borstels zijn hoogwaardige soft textiel lappen. Deze zorgen voor krasvrij wassen van uw auto en voor een uitstekend wasresultaat. Ons personeel verzorgt de voorwas en begeleidt u op de band. In ongeveer 5 minuten is uw auto weer TipTop schoon.

Wilt u uw auto zelf wassen? Dan kunt u in Groenlo gebruikmaken van onze wasboxen. Deze boxen zijn ’s avonds verlicht en 24 uur, 7 dagen in de week te gebruiken.

Profiteer ook van extra voordelige tarieven met de TipTop Waspas. Deze kunt u hier zowel zakelijk als privé aanvragen.