Over ons

Professionele carwash en truckwash in Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo. Ons personeel maakt het verschil!

TipTop Car- en Truckcleaning BV is opgericht in 2007. Na zorgvuldige planning en bouw werd in 2008 de eerste vestiging te Doetinchem geopend. In een later stadium werd een nieuwe locatie toegevoegd door verdere professionalisering van de truckwash bij moederbedrijf de Baks Groep in Borculo. Door het succes van beide locaties werd niet veel later ook de exploitatie van de locatie in Babberich een feit. In juli 2019 is onze nieuwe vestiging in Groenlo hier ook bijgekomen. Hierdoor beschikt TipTop nu over vier locaties: TipTop Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo.

De focus van TipTop ligt op het leveren van kwalitatieve faciliteiten en diensten om uw voertuig weer schoon af te kunnen leveren. Wij maken het verschil door de hoge service en het oog voor detail van ons personeel.

Als klant kunt u op alle vier locaties op rekening uw bedrijfswagens laten wassen. Onze wasstraten in Doetinchem, Borculo, Babberich en Groenlo zijn geschikt voor alle voertuigen zoals vrachtwagens, bussen, busjes, auto’s, caravans en overige aanhangwagens.

In Doetinchem hebben wij naast twee vrachtwagen wasstraten ook een moderne kettingwasstraat voor personen auto’s en kleine bussen. Wilt u uw auto of motor zelf wassen, dan kunt u in Doetinchem gebruikmaken van de ruime wasboxen. Deze boxen zijn ’s avonds verlicht en voorzien van warm water. Om uw auto weer compleet TipTop te maken beschikken we ook over stofzuigers in Doetinchem.

In Groenlo hebben wij naast twee vrachtwagen wasstraten ook een moderne kettingwasstraat voor personen auto’s en kleine bussen. Wilt u uw auto of motor zelf wassen, dan kunt u in Groenlo ook gebruikmaken van de ruime wasboxen. Ook in Groenlo kunt u uw auto weer compleet TipTop maken, want ook hier beschikken we over stofzuigers.

Graag ontvangen wij u op één van onze locaties en bewijzen wij onze snelle en goede service. Meer informatie over een van onze locaties? Bekijk dan de locatiepagina van Doetinchem, Babberich, Borculo of Groenlo.